vinduepudsning Activ Rengøring

Activ Rengøring udfører vinduespudsning for både private, virksomheder og institutioner. Vores vinduespudsere har været i firmaet i mange år og sætter en ære i at levere høj, stabil kvalitet og til den aftalte tid – hver gang.

At de fleste af vores medarbejdere har været hos os i mange år, gør at det primært er den samme medarbejder, du møder hver gang vi pudser vinduer hos dig.

Du kan lave en fast aftale om vinduespudsning hver 4. uge. Vi udfører både ud- og indvendig vinduespudsning og kan f.eks. kombinere indvendig vinduespudsning med en omgang rengøring. Se mere under Rengøring.

Kontakt os på tlf. 97 92 14 27 eller mail@activ-rengoring.dk for at få et godt tilbud. Så hjælper din vinduespudser dig til “klart udsyn”.

Billig vinduespudsning i Thisted

Hvad er billig vinduespudsning? Er det når prisen er den billigste? Hos Activ Rengøring er det den bedste pris på et veludført arbejde. Det nytter ikke prisen er så lav at man ikke har tid til at udføre arbejdet ordentligt. Hos os hænger kvalitet og pris sammen, og god kvalitet til en god pris er billigt for os.

Vinduespolering priser

Hvad koster det at få pudset vinduer? Hvad er prisen for at få rene ruder?

Vores priser tager højde for adgangsforhold, interval m.m. så du får den bedste pris.

Pris og kvalitet hænger ofte sammen når det kommer til håndværk. Og hos Activ Rengøring er kvalitet det vigtigste, men vi syntes selv vi har nogle skarpe priser.

Vinduespuder Thisted - Activ Rengøring

Benyt håndværkerfradraget

Med det genindførte håndværkerfradrag, kan hver voksen i husstanden hvert år fratrække udgifter til f.eks. rengøring, vinduespudsning og anden hjælp i hjemmet. Det betyder i praksis, at du kan spare ca. 30% på de ydelser, du køber hos os.