Hvorfor solcellerengøring?

For at et solcelleanlæg yder optimalt og får en lang holdbarhed, bør solcellerne rengøres mindst to gange årligt. Activ Rengøring har specialiseret sig i rengøring af solcelleanlæg og solcellepaneler og har i dag rengørings- og vedligeholdelsesopgaver i Thisted og omegn.

Activ Rengøring foretager solcellerengøring med specielt, kalkfrit vand og kan med specialudstyr komme til på selv svært tilgængelige tagflader m.m.

Kontakt os og hør nærmere på tlf. 97 92 14 27 eller mail@activ-rengoring.dk. Det er billigere end du tror at sikre, at dit solcelleanlæg altid er rent og velfungerende.

Solcellerengøring Thisted - Activ Rengøring

Benyt håndværkerfradraget til solcellerengøring

Med det genindførte håndværkerfradrag, kan hver voksen i husstanden hvert år fratrække udgifter til f.eks. rengøring – herunder også solcellerengøring. Det betyder i praksis, at du kan spare ca. 30% på den rengøring, du køber hos os.

Solcelle rengøring - Activ Rengøring

Hvorfor rengøre solceller?

Når nogle af solens stråler bliver blokkeret af snavs, kalk, pollen, fugleklatter eller støv, mister man energi. Og tabt energi i solceller er det samme som tabte penge. Så der penge i at rengøre solcellerne når de er beskidte.

Hvor meget der er at hente ved en omgang solcellerengøring, kommer helt an på hvor beskidte solcellerne er.

Vi anbefaler at solcellerne bliver rengjort mindst 2 gange om året for at undgå at systemet bliver dækket af blågrønne alger.